8 Δεκ 2011

Πρεμιέρα 9/12 Λιδάκης Νάντια Μπουλέ


ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΙΔΑΚΗΣ
Από Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου
και κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Στο Σταυρότου Νότου PLUS
Μαζί του η ΝΑΝΤΙΑ ΜΠΟΥΛΕ
Πόσοι Έλληνες τραγουδιστές αλήθεια θα μπορούσανπραγματικά να ερμηνεύσουν το οτιδήποτε; Να αποδώσουν όλο το φάσμα της ελληνικήςμουσικής χωρίς ποτέ να ξενίζει στ’ αυτιά μας; Ίσως αυτός να ήταν ο λόγος πουέκανε τον Μανώλη Λιδάκη να ξεχωρίσει από τα πρώτα βήματα της καριέρας του.Η εξαιρετική φωνή του, συνοδεύεται απότέτοια δύναμη και πάθος που δίνει στην κάθε του ερμηνεία μια απίστευτηαυθεντικότητα. Είναι η φωνή που μιλάει κατευθείαν στην καρδιά μας, είτεζωντανεύει, τον καημό του λαϊκού μας τραγουδιού, είτε τη φλόγα μιας σύγχρονης μπαλάντας, είτε την λεβεντιά της παραδοσιακής μαςμουσικής.

Ο Μανώλης Λιδάκης λοιπόν μαζί με την Νάντια Μπουλέ και επτά σολίστες μουσικούς, θα παρουσιάσει από την Παρασκευή 9 Δεκέμβρη και κάθε Παρασκευή & Σάββατο στη μουσικήσκηνή του Σταυρού του Νότου PLUS… μιαμοναδική μουσική παράσταση!

Στο πρόγραμμα εκτός τραγούδιατης προσωπικής δισκογραφίας του τραγουδιστή, θα ακουστούν τραγούδια των Χατζιδάκι,Θεοδωράκη, Λοΐζου, αλλά και τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου από τον δίσκο πουετοιμάζουν αυτή την περίοδο με τον συνθέτη και αποτελείται από τραγούδια που οΜανώλης πάντα ήθελε να ερμηνεύσει.

Μαζί του η Νάντια Μπουλέ, που σε σύντομο χρονικόδιάστημα, απέδειξε εκτός των άλλων, ότι είναι μια αξιόλογη και με μέλλοντραγουδίστρια.

Την παρέα συμπληρώνουνο Γιάννης Μπελώνης στο πιάνο, ο Γιώργος Σπηλιόπουλοςστο μπουζούκι, π Παρασκευάς Κίτσος στο μπάσο, ο Νίκος Κασαβέτης στα ντραμς, οΚώστας Μίχαλος στην κιθάρα, ο Βασίλης Ραψανιώτης στο βιολί και ο ΛευτέρηςΓρίβας στο ακορντεόν. Επίσης στην ηχοληψία ο Βασίλης Ασίζης και ο ΦάνηςΘεοχάρης και στους φωτισμούς ο Μανώλης Μπράτσης.
Ώρα προσέλευσης: 22.30 - Σταυρός του Νότου Plus - τηλ. κρατήσεων: 2109226975

Δεν υπάρχουν σχόλια: