5 Νοε 2010

To αναμενόμενο album του Michael Jackson στις 13/12

ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΝΕΟ ALBUM ΤΟΥ KING OF POP ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ “MICHAEL” ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Ένα αποκλειστικό teaser και το τραγούδι θα παρουσιαστούν πρώτα στο MichaelJackson.com.


Το πολύ αναμενόμενο album με νέες ολοκληρωμένες ηχογραφήσεις από τον Michael Jackson θα έχει τον τίτλο “Michael” και θα κυκλοφορήσει στις 13 Δεκεμβρίου από την Epic Records με την συνεργασία του Estate Of Michael Jackson. Αύριο ένα αποκλειστικό teaser από αυτό το project θα εμφανιστεί στο www.michaeljackson.com . Την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η παγκόσμια πρεμιέρα του “Breaking News”, ένα ολόκληρο τραγούδι από το album, το οποίο θα υπάρχει στο site για μια εβδομάδα.
Η δημιουργία τραγουδιών ποτέ δεν σταμάτησε για τον King Of Pop που πάντα ετοιμαζόταν για το επόμενό του album. Εν αγνοία των πολλών θαυμαστών του σε όλο τον κόσμο ο Michael Jackson έγραφε και ηχογραφούσε τραγούδια παντού συνεχώς, από το σπίτι ενός φίλου του στο New Jersey σε studios στο Las Vegas και το Los Angeles μαζί με μια μικρή ομάδα συνεργατών που είχε επιλέξει. Τώρα από τις μοναδικές ιστορίες που θα περιγράψει στα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο MICHAEL, οι fans θα εντυπωσιαστούν από το πώς αυτός ο καλλιτέχνης εργάστηκε και θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τα τραγούδια που πρόσφατα δημιούργησε και είχε την επιθυμία να ολοκληρωθούν.
Το “Breaking News”, ένα ολοκαίνουριο τραγούδι από τον Michael, το οποίο θα υπάρχει στο νέο album ηχογραφήθηκε στο New Jersey το 2007 και πρόσφατα «ήρθε εις πέρας». Οι Fans μπορούν να ξεκινήσουν να παραγγέλνουν το album από το www.michaeljackson.com μέσα στις επόμενες 24 ώρες.
Το εξώφυλλο του album “Michael” δημιουργήθηκε από τον ζωγράφο Kadir Nelson το 2009. Στην ελαιογραφία, ο Kadir – ο οποίος είναι γνωστός για την αφήγηση μέσα από την τέχνη του- μας ταξιδεύει μέσα από κάποιες σημαντικές στιγμές και κάποια σημαντικά πρόσωπα στη ζωή του Michael Jackson.

Δεν υπάρχουν σχόλια: