22 Οκτ 2010

Δύο εκατομμύρια δολάρια

Δύο εκατομμύρια δολάρια στο μπούστο της Andriana Lima.
Το ακριβότερο σουτιέν της Victoria Secret για τη φετινή χρονιά, το Bombshell Fantasy Bra, στόλισε το μπούστο του τοπ μόντελ από τη Βραζιλία Andriana Lima.
H εταιρεία, όπως κάθε χρόνο, κάνει επίδειξη του πιο ακριβού κομματιού της, μείωσε την τιμή του κατά ένα εκατομμύριο λόγω της οικονομικής κρίσης.
Ειδικότερα, αποφάσισε να μειώσει την τιμή που κόστιζε το περσινό Harlequin Fantasy, με 2.350 σπάνια διαμάντια, από τρία εκατομμύρια σε δύο εκατομμύρια για τη φετινή χρονιά.
Το Bombshell Fantasy Bra το οποίο είναι στολισμένο με 3.000 άσπρα διαμάντια, γαλάζια ζαφείρια και τοπάζια σε οβάλ σχήμα, συνολικά 142 καράτια, διατίθεται στην τιμή έκπληξη των δύο εκατομμυρίων δολαρίων!
Η Lima δήλωσε πως το μοναδικό αυτό σουτιέν, που σχεδιάστηκε από τους κοσμηματοπώλες Damiani Jewellers, δεν είναι μόνο εντυπωσιακό, αλλά και πολύ βολικό.
Με άσπρα και γαλάζια σχέδια εμπνευσμένα από σχέδια του ουρανού και των αστερισμών, το Bombshell Fantasy Bra παρουσιάστηκε στην επίδειξη της νέας κολεξιόν της Victoria Secret για τα Χριστούγεννα.
Πηγή cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: